Møt valpene!

Møt valpene!

Ryder

Ryder

Ryder er lederen for valpene. Han lærer dem opp med et hjerte av gull. Ryder er alltid positiv, og kan mye rart som PAW Patrol trenger for å få jobben gjort. Visste du at Ryder har en høyteknologisk jetski som kan transformeres til en firhjuling eller snøscooter? Han trenger den til alle de spennende oppdragene sine.

Chase

Chase

Dette er Chase. Han er en schäferhund. Han liker å lede gruppen med sine naturlige lederegenskaper og atletiske bevegelser. Chase har sin egen politibil og megafon. Chase er flink til alt han gjør, men pass på. Hvis Chase kommer for nær katter eller fjær, må han dra, for det er han allergisk mot.

Marshall

Marshall

Marshall brenner for å hjelpe andre, og er ansvarlig for brannbilen sin. Marshall er en dalmatiner som elsker å handle når det trengs. Han liker alt men kan bli litt tullete innimellom. De andre hundene i PAW Patrol hører ham alltid si «Det går bra», så det er flott.

Rubble

Rubble

Dette er Rubble. Denne bulldoggen eier en bulldoser. Rubble vet alt som er verdt å vite om å kjøre skateboard og snowboard. Det gjør ham veldig rask. Han bryr seg ikke hvis han blir skitten. Rubble er fullt og helt med under PAW Patrols oppdrag. Han gir seg aldri.

Skye

Skye

Dette er Skye. Skye er veldig modig og elsker å fly med sitt eget helikopter eller med ryggsekken sin. Visste du at hun alltid prøver å ta en baklengs salto når hun flyr? Hun er veldig flink til det. Skye er alltid positiv og prøver å være høflig og alltid ha et smil om snuten.

Rocky

Rocky

Dette er Rocky. Rocky har alltid massevis av nyttige verktøy i ryggsekken som han bruker til PAW Patrol-oppdragene. Han er alltid entusiastisk og har et lass med idéer for å løse problemer. Rocky har et grønt hjerte og mener alvor med resirkulering.

Zuma

Zuma

Zuma er en leken, vannelskende labradorvalp, og er teamets vannredningshund. Han er fem år, og er en glad og energisk strandhund som elsker å le og surfe. Han prøver alltid å få de mer seriøse valpene Chase og Rubble til å «slippe seg litt løs».

Everest

Everest

Everest er huskyvalp som elsker å ha det gøy, og er det nyeste medlemmet i PAW Patrol. Hun bor sammen med Jake på snøfjellet hans, og elsker «magesurfing», nemlig å rutsje ned på magen. Uansett om det er is eller snø så er hun klar!

Informasjonskapsler gjør at bruken av dette nettstedet går problemfritt. Disse informasjonskapslene samler ikke inn personopplysninger. Les mer